Mustafa Kemal Atatürk
"Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir."                                                                                        "Yüksek bir insan topluluğu olan Türk Milleti'nin tarihi bir özelliği de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir."                         "Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir."                                                                                      "Hayatta müzik lazım değildir. Çünkü hayat müziktir. Müzik ile ilgisi olmayan varlıklar insan değildirler. Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                                                                                      "Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                        
https://www.instagram.com/p/CjXxYGcDSck/
Bu gönderide video bulunmamaktadır!

https://www.instagram.com/p/CjXxYGcDSck/

  • Tarih: 1 yıl önce

https://www.instagram.com/p/CjXxYGcDSck/

" #mey #meydersi #meydersikartal #meydersleri #meyderslerikartal #kartaldameykursu #kartaldameydersleri #denizgunes #denizgunesmuzikdans #denizgüneş #denizgüneşmüzikdans #denizgunessanat #denizgunessanatakademisi #denizgüneşsanat #denizgüneşsanatakadamisi #barışgelebek #barisgelebek #socialmediaexpert"

Mey dersleri başlıyor.
🔥 Cumartesi ve Pazar günleri sınıfları açılıyor.
🔥 Enstrümanınızla Tarihe Yolculuk Edin.
📞 Katılmak veya bilgi almak için hemen iletişime geçin.

🎼 Alanında uzman kadromuz eşliğinde anadolunun eşsiz sazı mey dersleri için hemen iletişime geçin.

🔥 Mezopotamya coğrafyasının en kadim enstrümanlarından biriyle tarihe yolculuk etmek, bu sırada da müzikal becerilerinizi geliştirmek istemez misiniz? Türkiye'nin en çok tercih edilen müzik okulu Müzik Akademi'de bu fırsatı ve çok daha fazlasını bulacaksınız.

🔥 Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz, sanat ve müzik merkezli sohbetlerle keyifli vakit geçirebileceğiniz, deneyimli ve gerçek birer mey ustası olan eğitmenlerimizden her an ipuçları alabileceğiniz dolu dolu bir mey kursuna ne dersiniz? Sizler için her şeyi düşündük. Türk Müziği'nin ve Anadolu'nun tüm atmosferini derslerimize taşıyor; sürpriz etkinliklerimizle ilginizi her an canlı tutuyoruz.

🔥 Mey kursu programını hobi olarak mey çalmayı öğrenmek isteyen müzik severler ve müzikal becerilerini geliştirerek müzik endüstrisinde yer almak isteyen müzisyen adayları için özel olarak hazırladık.

❗Bilgi: Her yıl mey kursu almaya başlayan öğrencilerin %65'i yanlış kurs tercihleri nedeniyle iyi eğitim alamadıkları için kendilerini yetersiz hissederek hayallerinden vazgeçiyor.

🔥Hemen yerinizi alın!!🔥!
,
✅ Uzman eğitmen kadromuz ile ücretsiz bir ders yapın, deneyimleyerek karar verin.

✅ Prosedür yok, kolaylık kayıt var.
✅ WhatsApp mesaj hattımıza bir mesaj bırakabilir, yada bizi arayabilirsiniz.
✅ Dilerseniz mesaj ile, sizi aramamız için bir zaman iletebilirsiniz.
✅ WhatsApp mesaj hattı: 05303475244
✅ Akademimizde sizin için mutlaka bir seçenek var...
✅ Ulaşımda da kolaylık var. Kartal Merkez'de bulunan akademimiz tüm şehir hatları güzergahındadır.
✅ Adres: Çavuşoğlu Mahallesi
Yakacık Cd. 8/1, 34873 KARTAL İSTANBUL
✅ Hemen Bizi Arayın/Yazın
📞0530 347 52 44


Etiketler

#mey #meydersi #meydersikartal #meydersleri #meyderslerikartal #kartaldameykursu #kartaldameydersleri #denizgunes #denizgunesmuzikdans #denizgüneş #denizgüneşmüzikdans #denizgunessanat #denizgunessanatakademisi #denizgüneşsanat #denizgüneşsanatakadamisi #barışgelebek #barisgelebek #socialmediaexpert