Mustafa Kemal Atatürk
"Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir."                                                                                        "Yüksek bir insan topluluğu olan Türk Milleti'nin tarihi bir özelliği de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir."                         "Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir."                                                                                      "Hayatta müzik lazım değildir. Çünkü hayat müziktir. Müzik ile ilgisi olmayan varlıklar insan değildirler. Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                                                                                      "Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                        

Web Sitemiz Yayın hayatına başladı

Web Sitemiz Yayın hayatına başladı

Web Sitemiz Yayın hayatına başladı

" Web sitemiz, test süreçlerinin tamamlanması ile artık yayında... Keyifli arka plan uygulamaları ile tüm ihtiyaçlarınıza hizmet edecek."

Siz değerli ziyaretçilerimizi gönül rahatlığı ile karşılayacağımıza inandığımız web sitemiz yayın hayatına başladı. Büyük bir sistemden oluşan web sitemizde müzik adına bir çok şey bulacak ve bu bilgilere akademik seviyede ulaşacaksınız. Arka plan uygulamaları ile kolay kayıt. Tanışma ve ücretsiz deneme dersi rezerve imkanı yanı sıra ders takibi ve gerekli tüm bilgilere ulaşabileceksiniz. Dersler ve finansal durumlar, ders takvimi, eğlenceli sosyallik gibi onlarca imkan sizi bekliyor.... 


Etiketler