Mustafa Kemal Atatürk
"Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir."                                                                                        "Yüksek bir insan topluluğu olan Türk Milleti'nin tarihi bir özelliği de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir."                         "Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir."                                                                                      "Hayatta müzik lazım değildir. Çünkü hayat müziktir. Müzik ile ilgisi olmayan varlıklar insan değildirler. Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                                                                                      "Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir."                        

Sinem Önel ile Yola Revan Programının 8 Nisan Konuğu Doç. Dr. Deniz Güneş

Sinem Önel ile Yola Revan Programının 8 Nisan Konuğu Doç. Dr. Deniz Güneş

Sinem Önel ile Yola Revan Programının 8 Nisan Konuğu Doç. Dr. Deniz Güneş

" Sinem Önel ile Yola Revan Programının 8 Nisan Konuğu Doç. Dr. Deniz Güneş. Kurucumuz Deniz Güneşin konuk olduğu Sinem Önel İle Yola Revan Programında buluşalım."

Serkan Nokay'ın bağlaması ile eşlik ettiği Sinem Önel ile Yola Revan'a bu bölümde; İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğr. Üyesi Doç. Dr. Deniz Güneş konuk olacak.


📅 08 NİSAN CUMARTESİ

🕛 22.00

📺 Cem TV

8 Nisan 2023 Saat 20:00'da yayınlanacak programın konuğu kurucumuz Doç. Dr. Deniz Güneş. Konuklar Arasında. Keyifli izlemeler.


Etiketler